یک نامه تشکر از ما بیمار بیماری های کلیه

یک نامه تشکر از ما بیمار بیماری های کلیه

دوستان عزیز،

آن را سخت به رفتن است! وقتی که من وارد شدند، امی به من گفت که بیماران خود را دوست ندارند به ترک و سخت بود به آن اعتقاد دارند. حالا من می دانم!

شما زندگی من را تغییر! شما حرکت من بهبود یافته، عملکرد کلیه ها باور نکردنی به خوبی می رود، اما مهمتر از همه، من فکر می کنم (زیادی!): شما ذهن من باز! من به همه در مورد فرهنگ چینی، طب چینی، بیمارستان صحبت می کنید، شما شخصا: پزشکان من،، من پرستاران، مترجمان من، دوستان من.

Lexi پرستار من، زبان من، گوش من، مادر من، بهترین دوستان من بود. او تمام زندگی خود را در بهترین سزاوار! او خیلی شیرین است!

Stieven فکر می کند که او است به خوبی به عنوان پرستار Lexi نیست. این بسیار اشتباه است! او پرستار کامل است! او همیشه بیمار را در ذهن او! با این حال، او سزاوار به رویای خود را درست است!

Prof.Shan انسان عاقل ترین من در زندگی ام با چشم جوان ترین دیده می شود! خدا او را برکت دهد!

به طور مستقیم دای، شما مانند یک فرد خوب است! زندگی ممکن است به شما پرداخت می کند همه خوب شما به من آورده!

آرام خنده دار نانسی! شما در اتاق و اتاق لبخند می زند. من آرزو می کنم که شما همیشه خوشحال می شود!

دکتر لی و دکتر Zhao، شما بسیار خجالتی هستند! من مطمئن هستم که شما پزشکان بسیار خوبی هستم.

من دکتر Perter را فراموش کرده ام نیست، من برای او آرزوی جلیقه در زندگی جدید خود را!

چه می توانم برای آنا و آب نبات می گویند؟ افراد خیلی شیرین! دختران خوشحال می شود!

پرستاران! این امر می تواند غیر منصفانه به ذکر است تمام سعی نام. برای بسیاری از شما، من حتی استفاده از نام های مختلف با شوهرم، از آنجایی که ما می تواند به یاد داشته باشید که چینی ها. با این حال، هر یک از شما تا به موقعیت ویژه ای در قلب من است. شما قدرت و سعادت این بیمارستان. در اینجا، من برخی از افراد با تعداد زیادی از پول را ملاقات کرد. از سوی دیگر، IO ملاقات ثروتمندترین مردم جهان: شما! شما آنقدر غنی در احساسات! من نمی تواند بدون توجه به که شما را خوشحال تر که اکثر مردم با پول و یا موفقیت است که من می دانم می باشد. با تشکر از شما برای این درس!

Lexi می گوید که در چین بین دوستان شما هیچ sorries وجود دارد. بنابراین من به شما بگویم که چگونه من متاسفم برای چنین یک بیمار مشکل در آغاز به خاطر شما دوستان من هستم.

با این حال، من به شما بگویم: از شما متشکرم!

با تشکر از شما برای ساخت به من سالم!

با تشکر از شما برای ساخت من خوشحال!

با تشکر از شما برای تدریس به من!

Ergine kavallieratou

پس از خواندن این نامه، تمام پزشکان و پرستاران ما را تشویق، آنها گفته اند که بهترین آنها سعی خواهد کرد برای کمک به تمام بیماران مبتلا به بیماری کلیوی به یک زندگی بهتر است.

اگر شما هر گونه کمک در درمان بیماری کلیه نیاز دارید، برای تماس با دکتر آنلاین ما، ما شما را در اسرع وقت پاسخ و ارائه توصیه های حرفه ای به صورت رایگان.

:: برچسب‌ها: مطلب شما، یک نامه تشکر، نامه ای از کلیه بیمار از بیماری ,
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 آبان 1393 | نظرات ()